Érdemes elmenni a Lidl-höz dolgozni? Sok rosszat olvastam, de vajon igazak e ezek a negatívumok? Ott dolgozók tapasztalataid várom! Bármit.
@3.
A Lidl jobb a Tesconál, én erre gondoltam. A Tesco, mint legalja viszonyítási pont került elő.
Ha jól bírod a stresszt, akkor érdemes. Nem mutatják meg, mit hogy csinálj, vagy ha igen, a másik vezető leolt, hogy ezt ki mutatta így??? Akármit csinálsz, semmi sem elég jó, egyből azt várják, hogy úgy dolgozz, mint aki x éve ott van. (bár azokat is ugyanúgy lecseszik). Szóval empátia nulla. Valamint megy a hátad mögötti pocskondiázás is.
Ettől függetlenül ki lehet bírni, de az elején nagyon nehéz, és érzékeny lelkűeknek nem ajánlatos. :-DD
Én dolgoztam ott. A túlórát MINDIG fizették, van egy rendszer, ahol be és ki kell jelentkezni, így nem tudják nem kifizetni. A LIDL nagyon figyel a törvényességre. Az én beosztásom tudtam kb. 2 hétre előre, sosem változott. Az ebédidőm sajnos nem nagyon kaptam meg én sem, volt hogy 6 és fél órát (vagyis a teljes napi munkaidőm) ledolgoztam egyben egy perc szünet nélkül. De ez boltfüggő és ha normálisan beszélsz a főnökkel, fog adni szünetet. Egyénként van egy független ember, aki a boltok között mászkál és a morálért felelős, neki lehet ezt jelezni, igyekszik kezelni.
Nyalizás... ez szinte minden helyen így van, aki kedveskedik, aki szimpatikus a főnöknek, marad. Sajnos.
"Én dolgoztam ott. A túlórát MINDIG fizették,"
Ez nem igaz, mert mint te is írod, fél órás szünetet elég ritkán kapod meg, és mivel a rendszerben nem rögzíted, hogy mikor mész szünetre, az nap fél óra túlóra, amit senki sem fizet ki neked, mivel nem jelenik meg, hogy te azt végigdolgoztad...
Üdvözletem mindenkinek!
Egy másik topikban amit sajnos most nem találok, olvastam egy sztorit arról, hogy a "L" nél a területi vezetői pozíció egy nagy kamu és amiket ígérnek azt nem tartják be!
Mennyire igaz ez?
Tud valaki ebben segíteni?
Nagyon kíváncsi lennék!
Nekem azt mondták van betanulás: sőt ők nagy hangsúlyt fektetnek a tanításra ami kb 8-12 hónap.
Utána kapsz 1 körzetet ami 4-5 boltból áll és azt kell ellátnod. Egy feltételük van MOBILITÁS ( HA KÖLTÖZNI KELL AKKOR KELL) Ez nem is gond! Olyat is olvastam hogy napi 10 óra helyett 15 óra munka ez lehetséges?
Köszönöm előre a visszajelzéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!