A JYSK bútorboltokban mennyit keres egy eladó? És milyen hely?
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 07:53
1/5 anonim válasza:
Hát ha szereted a friss bútorszagot akk hajrá.De szerintem ne menj oda mert anyum egyik ovis barátnője ott dolgozik mint pénztáros és egy igazi eserűség minid csak panaszkodik!
3/5 A kérdező kommentje:
RÉSZLETESEBBEN TUD VALAKI?pÉNZ MENNYI?KÖSZI
2011. máj. 19. 18:13
4/5 anonim válasza:
minimál bér de sztem is hagyd ! :)
5/5 morfozis válasza:
Valószínűleg már nem aktuális, de lehet másnak tudok információt adni. Engem 7 hónapja 112.000 ft bruttóval vettek fel, 7000 ft cafetéria, plusz bruttó 25.000 ft bónusz. De a bónusz feltétele a havi tervezett forgalom teljesítése, vagy annak túl lépése. Ez kevésbé befolyásoló. Kb 20-30% A legfontosabb, a próbavásárlás minimum 80-90 % os teljesítése. Ha ezek teljesülnek, akkor kapod meg a bónuszodat. Évente kapsz egy pár százalék fizetés emelést. Én mi előtt eljöttem, 128.000 bruttóra emelték. De nem volt maradni akarásom. A felvételin elhúzták a mézes madzagot hogy igy a vasárló érdekei, úgy a vásárló érdekei, mi megbecsüljük a dolgozóinkat, stb.. no ebből aztán semmi nem lett. Engem nagyon is zavart hogy az üzletvezető csak a területvezető jelenlétében tudott segget nyalni és akkor basztatni mindenkit, hogy vevőzz vevőzz bújj a seggébe mindenkinek stb.. gusztustalan egy vezető volt. Nem mondok részleteket ha nem baj. A kollégák iszonyat jó fejek, barátságok is köttettek, jó csapat volt nagyon. De a vezetőnk szét szedett minket teljesen. Ismét bútor boltban dolgozok , de egy sokkal jobb helyen, jobb a vezetőség is. Ami fontos. Készülj fel arra hogy a reklamációt teljesen fél vállról, vagy tkéletesen leszarja az üzlet vezető! rád hárít mindent, küld el a vevőt, old meg ahogy akarod. De ez lehet csak egy egyedi eset volt abban az üzletben ahol voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!