Mi az hogy "ANIMÁTOR"?
"Animátorokat keresünk!"
Olvastam egy ilyen állás lehetőségről, de nem értem miről szól ez, mégis mit jelent?
Kösszi!
Benne van a nevébe. Animátor-> Animáció
Ahhoz, hogy egy ilyen munkát kaphass természetesen kell egy érettségi. Érettségi után mehetsz egyetemre, vagy főiskolára erre a szakra, és utána jöhet az OKJ. De fel is cserélheted sorrendet, és ha akarsz akkor egy grafikus OKJ is jól jön. Minél több a tapasztalatod annál ügyesebb leszel. Minél képzettem egy animátor, annál több pénzt kap. Dolgozhatsz videojáték cégnél, vagy mesesorozatban is megjelenhetnek a műveid. Készíthetsz háttér elemeket (fa, virág, vagy egy egész táj stb..), avagy karaktereket (szereplők). Meg kell találnod a saját rajzstílusodat, de a többit is el kell sajátítanod. Meg kell tanulni a 3D technikát stb... És ehhez az egészhez eszközök is kellenek. Rajztábla, vázlatfüzet, rengeteg program-> karakter átdolgozáshoz, és a mozgóképesítéshez is. Nem egyszerű, de nagyon is jó szakma. Sokat keres, átadhatja a gondolatait, érzéseit a nézőknek, és megmutathatja a kész munkáját. És az a legjobb ha neked is tetszik, és a nézőknek. (A helyesírási hibákért előre is bocsi, ha van.)
„Animátorokat keresünk” ha szállodai animátort keresnének akkor azt írnák ki. De mindegy mert akkor sem állatgondozó
És nagyon nem mindegy hogy animátor vagy szállodai animátor
animátor = bóhocot játszol. :D ergo hülyét csinálsz magadból és fizetnek érte. :D
Amire egy-két ember gondolt az nem animátor, hanem ANIMÁCIÓ szak és az valóban egyetemen tanulod.
Azért ne keverjük a szezont-fazonnal! :) Kérem szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!