Van itt olyan aki netto 60-90 körül keres?
Figyelt kérdés
Mit dolgozol, milyen végzettséged van?2011. máj. 9. 21:11
1/13 anonim válasza:
76.600ft.
Technikumom van.
De jelenleg gyesen vagyok...
2/13 anonim 

válasza:

150 ezer ((: azaz anyum keres annyit. xd
3/13 anonim 

válasza:

95ezer nettó. Irodalomkutató vagyok egyetemen belül, tanári és tolmács-fordítói végzettségem van. Hú, de le leszek én pontozva...
5/13 anonim 

válasza:

Csak mert azt tapasztalom, hogy a bölcsész végzettségű és foglalkozású emberek jelentősen semmibe vannak nézve úgy általában véve. Nem végzünk társadalmilag hasznos munkát, tranárként igen, de sima bölcsészként nem.
6/13 anonim 

válasza:

Főpénztáros vagyok egy multinál.Nettó 95.000.-ft-ért.
7/13 anonim 

válasza:

Titkárnő, nettó 88 000.
Egyetemet végeztem.
8/13 anonim 

válasza:

vezető asszisztens egy piacvezető cégnél, nettó 90.000. Közgazdász diplomám van és angol üzleti szaknyelvvizsgám. Most mondtam fel, mert a főnököm kikészített. :) Jelenleg a munkanélküliségre készülök, felmondási időm töltöm.
10/13 anonim 

válasza:

70.800,- körüli a nettóm, mert ez volt a kérdés, az előbb bruttót írtam
utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!