Akik már több hónapja munkát keresnek, azoknak milyen diplomájuk van?
Figyelt kérdés
Pályaválasztás célból kérdezem.2011. máj. 6. 11:47
3/9 anonim válasza:
3 közgazdász, 1 jogász, 2 pszichológus, 1 szociológus, 1 agrármérnök, 1 kertészmérnök, 1 mérnök-informatikus, 2 magyartanár, 1 fizikus, 1 filmszakos, 1 régész, 1 csillagász akik most a barátaim, ismerőseim közül eszembe jutottak.
5/9 anonim válasza:
nekem környezetmérnök.
Ismerősnek : Agrármérnök, és közgazdász.
Amivel mindenkinek van munkája: esztergályos végzettség.
Én gondolkozok, hogy megtanulom.
6/9 anonim válasza:
utolsónak igaza van: esztergályos/gépi forgácsoló pláne cnc-s ismeretekkel ...minősített hegesztő ...ezeknek mindig van munkája
de jó hegesztőmérnöknek és PLC-s villanyosmérnöknek is, ha mindenáron felsőoktatásban gondolkozol
7/9 anonim válasza:
Nem csak a diplomán múlik, azon is, hogy Győrből pl költöznél-e Debrecenbe, mert ott van munka.
9/9 anonim válasza:
Nem azon múlik, hogy milyen diplomát szerzel. A lényeg, hogy vmi olyat szerezz, ami érdekel, és hogy vmi pluszt is fel tudj mutatni a diploma mellé. Abban nem bízhatsz, hogy elvégzel pár évet a suliban, lesz egy papírod, és rögtön munkád lesz. Ha nem beszélsz mellette jól min. 2 nyelvet, nincsen semmi munkatapasztalatod, akkor bármilyen diplomát szerezhet, nem fogsz állást szerezni. Nekem pl idegenforgalmi és szálloda szakos diplomám van, ami nem a legmenőbbek közé tartozik, mégis elég jól fizető állást szereztem itthon, nyelvtudás és külföldi szakmai gyakorlat+munka révén....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!