Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jabil toborzás milyen?

Jabil toborzás milyen?

Figyelt kérdés
Általános összeszerelői állást pályáztam meg. Egy zárt toborzáson leszek Polgáron, nem mehet oda akárki csak aki pályázott. Az lenne a kérdésem hogy mi ennek a menete? Mit kell majd csinálni?
2011. máj. 4. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tesztet kell kitölteni, monotonitás tűrés, stb.De nem egy ördöglakat.Viszont biztos, hogy ezt akarod csinálni?Ritka egy sz@r munka, a beosztás is, meg a fizetés is, meg úgy minden.
2011. máj. 4. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
És készülj fel, hogy kb 500 an lesznek, és kb 4 óra hossza lesz, ülőhely nélkül!! ha van kis horgásszéked vigyél... mert nagyon gáz, meg szenyát is innivalóval. Ha szükségmunka, csak akkor jelentkezz, mert tényleg gyászos hely, az összeszerelőknek, minőség ellenőröknek. De vannak jó munkák is, feltöltő, raktáros, mérnök ezeket tudom hogy jók. És az sem mindegy melyk részlegre raknak, mert az egyikben ülve dolgozhatsz, a másikba 12 órát állsz!!! két részlegról tudok, azt hiszem a PRD a jó, az ASSI a gyászosabb, szal nagyon nem mindegy hova kerülsz!!
2011. máj. 4. 12:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez nem nyílt hanem zárt toborzás. Neten kellett pályázni, tehát nem lesz ott minden ember.
2011. máj. 4. 13:09
 4/5 anonim válasza:
Én is meek" holnap, felhivott a kiscsaj" , igaz még sosem voltam polgáron de nem gond xd
2011. máj. 8. 09:02
 5/5 anonim válasza:

Én RimSmt-n voltam minőségellenőr 7 hónapig (a tegnapi napig), sajnos hatalmas létszámleépítés volt nálunk is és mindenkit elküldtek akiknek lejárt a szerződésük! :(

az egy jó hely volt... és valószínű megpróbálunk oda majd visszakerülni!:)

2011. nov. 25. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!