Ki tud olyan weboldalt, vagy állást AUSZTRIÁBA ahol elég hogy csak angolul beszélek folyékonyan!?!?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 08:19
1/2 anonim válasza:
amikor egy ország anyanyelvét folyékonyan beszéled, akkor ott kinti melókra még annyit sem érsz mint az ottani állampolgárok. Hisz mind beszéli folyékonyan az ottani nyelvet, de nekik szakmájuk is van, ott élnek hosszú ideje, stb. Ráadásul te nem is beszéled az anyanyelvet. Menj ki Angliába, ott próbálkozz, de ott se várj tűzijátékos fogadtatást.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Angliában már éltem pár évig, egy nagyon jó nevű ügyvédi irodában voltam asszisztens (hirdetésre pályázva kaptam meg az állást...) úgyhogy simán mehet ez Ausztriában is. Nekem itt Mo-on is volt olyan kolléganőm aki egy kukkot nem beszélt magyarul, Romániából pályázott egy pozícióra hozzánk és csak az angol volt a közös nyelvünk, senki nem értette amúgy őt románul, ő se minket magyarul és teljesen normálisan dolgozott.
2011. ápr. 25. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!