Utca zenéléshez kellenek engedélyek?
Persze, hogy kell(ene) engedély.
A rendørség biztosan megbüntethet, ha anélkül zenélsz, talán a közterületesek is, az adóellenørt már nem is említem.
Az már csak hab a tortán, hogy jönnek a túristák, végigvergødnek a Deák tértøl, ami ugye tele van szórva szeméttel/kutyaürülékkel/cigicsikkel, útközben legalább 4-5 csöves/koldus állja útját, majd kiér a Vörösmarty térre, ahol egy harminchoz közeli nø énekléssel tarhál aprót... Budapest...
..nem tudom nálunk miért becsülik le az utcazenélést. én azért gondolkodom ebben mert pont a spontaneitás és a szabad tudat hiányzik ebből az országból ,a kutya@art és a romos várost is meglehet élni másképp, talán ez a virágzást is elősegítené..
És akkor meg is említem az egyik kedvenc francia előadómat, Zaz-t, őt az utcáról fedezték fel ,és helyet is kapott abban a műfajban amiben tevékenykedni akart. ettől függetlenül ugyanúgy zenél még az utcán is ..
Nálunk az opció csak az x faktor ,én meg a zenét szeretem és az elveim nem adnám el 15 perc hírnévért..
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!