Van valamilyen diákmunka a repülőtéren? És ha igen akkor milyen?
Szokott lenni,de ez csakis ismeretség,rokon útján van..Én például egész nyáron a London Lutoni reptéren fogok dolgozni..anyám húga ott dolgozik,és ő vitt be..
A bátyám viszont a Ferihegy 1-nél fog dolgozni mert a mostoha faterom a malévnál mérnök..Szóval csakis ismeretség útján van hely..És ezt is gyorsan elkapkodják az ottani dolgozok..
megint én vagyok..Látom írtál nekem,így ide válaszolok..
Ha van ismeretséged akkor egyértelmű hogy oda tud bevinni ahol ő is mozog..
Írtam,hogy a bátyám a Ferihegyen fog dolgozni.A nevelőapánk mérnök,és ő maga mellé viszi be..Gondolom ott kap olyan munkát amit még elvégezhet úgy hogy nincs rajta felelősség..Tavaly is volt,akkor a gépen belső karbantartásánál dolgozott.Székek állítása,és egyéb dolgok..De mindig volt valaki vele aki leellenőrizte.
Én London Lutonba megyek,a nagynéném mellé.Ő a vámosztályon van ahol a postai küldeményeket ellenőrzik..Ott fogok én is dolgozni..Stewardesnek tuti nem mehetsz,mert ahhoz már végzettség kell..
Egyébként a bátyám a barátnőjének elintézte,hogy a Ferihegyen az egyik büfében dolgozhasson nyáron..
Szóval ha van ismerősöd akkor ő oda tud behelyezni ahol képben van...
1. válaszólónak:
Nevelő apukád repülőgép-mérnök? Vagy milyen mérnök? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!