Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinál egy szoftver...

Mit csinál egy szoftver tanácsadó (ügyviteli)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban hogy mit csinál egy ilyen személy és tudom nem szép megkérdezni (de én azért megteszem) és kb mennyit keres?

Előre is köszönöm!

(direkt azért írtam ide, mert itt több számteches is megfordul, úgyhogy légyszíves ne pakoltassátok át a kérdésem... köszi)

2011. ápr. 20. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Tanácsadó nekem is jó lenne, mert egyszerű bérprogramot keresek. Amiket kipróbáltam, azok nekem bonyolultak.

Ha valaki próbált már többet is és tud valami nagyon egyszerűt, akkor az az illető lenne olyan kedves és megírná nekem privátban?

Nekünk webshop és ügyviteli szoftver van. Jó, csak a bér hiányzik belőle. Aki eladta nekünk azt mondta, hogy ő kizárólag forgalmazó és tanácsadó. Több tízmillió forint értékű Mercedes G-vel jött ki hozzánk. A szoftverek és a webshop nem voltak olcsók, de megérte. Bizonyára neki is benne volt a jussa.

2015. jan. 10. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudjon rám, hogy félbeszakítottam a mondókámat.

Az előbbi hozzászólásommal azt szerettem volna érzékeltetni, hogy jól kereshetnek ebben a munkakörben.

Nálunk ez a forgalmazó tanácsadó részletesen bemutatta a szoftvert amit árul. Nagyon jól beszélt. Teljesen meggyőzött mindenkit. Ez után tárgyaltunk az árakról. Elmesélte, hogy mi miért kerül annyiba amennyi az ára. Akkor rábólintottunk és ő intézte az szerződéskötést.

2015. jan. 10. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!