Milyen papirokat kell beszereznem, hogy Angliaba dolgozhassak?
Erdelyi vagyok ,hamarosan megkapom a magyar allampolgarsagot de nincs bejelentett lakhaejem MO.-on igy nem kapok szemelyit sem.
Az en helyzetemben mijen papirokat kell beszereznem ,hogy munkat valalhassak Angliaba.
Elore is koszonom a valaszokat.
Csak romanok nem valalhatnak munkat Angliaba (mily meglepo:))
Mostmar hamarosan meglesz a magyar allampolgarsagom es arra vagyok kivancsi kell-e meg valami ahoz ,hogy munkat vallaljak Angliaba mivel megse "normalis" allapolgarsagot fogok kapni...
Tehat akkor ha jol ertem en mint jovendobeli kettos allampolgar itt nem kell semmilyen + papirt megszereznem.
Az nem gond ,hogy nem lesz magyar szemelyim , azt sem tudom pontosan milyen papiral fogom tudni igazolni ,hogy magyar vagyok. Gondlom adnak valamilyen kartyat vagy valami remelem az elg lex kint:|
KOszi szepen a valszt.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 01:47
A sorrend nem stimmel! De az teendok ezek!
Feltetelezem magyar utlevelet fogsz kapni...
Azzal mar vallalhatsz munkat.
Eloszor Job Center, ott a National Insurance Number (TB szam), es ezt kovetoen tudsz munkat vallalni. Bankszamlat csak akkor nyiss, ha van mar uzemi szamlaval igazolhato angliai lakcimed, mert ha a romaniai lakcimedet adod meg a bankban, akkor a kartyadat oda fogjak kuldeni...
Ha kerdesed lenne irj privatban!
Sok szerencset!
Koszonom szepen a valaszokat , akkor eleg lesz ha kapok magyar utlevelet .
De vajon kaphatok magyar utlevelet erdelyi lakcimmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!