14 évesen milyen munkákat lehetne csinálni egy kis pénzszerzés céljául?
16 éves korodig nem vállalhatsz még diákmunkát se, tiltja a törvény.
Beszéld meg szüleiddel, rokonaiddal, ismerősökkel, hogy pénzért elvállalhass náluk valami házi, ház körüli munkát pl fűnyirás, kutyasétáltatás, mosogatás, takaritás, kocsimosás.
Szia!
Szerintem sem vállalhatsz még munkát. De én tudok ajánlani valamit, amit esetleg anyukád vagy apukád nevén tudsz csinálni. Én jelenleg otthon ülő gyeden lévő anyuka vagyok. Mostanában lett felkapott az az otthon végezhető munka, hogy a google-nak lehet cikkeket írni mindenféle témában. AMit ők kifizetnek. Minél több cikket írsz és minél többen elolvassák a cikkedet annál több pénzt kapsz. Ez a lehetőség nemrég indult tehát ne számíts ezrekre. Én jelenleg 7 cikket írtam és most állok 25 Ft-on. Bele kell lendülni. Lehet versenyeken indulni, amiken 1200-1500 Ft lehet nyerni.Ne feledd ez a rendszer most épül ki és ha már eléggé elterjedt annál több pénzt fogsz keresni Csak akkor fogj bele ha magdtól tudsz írni cikkeket a saját szavaiddal ugyanis ha másolsz az internetről, akkor kizárnak a rendszerből. Ha érdekel akkor tudsz regisztrálni anyukád nevén. Ha regisztráltál kapsz egy partnerlinket és ha a neved alatt regisztrálnak mondjuk az ismerőseid és cikket írnak ők is utánuk is pénzt kapsz. Ki kell építened a saját rendszered és ha beindult a szekér utána már könnyebben sikerül több pénzt keresned. Itt a linkem van rajta egy bővebb ismertető könyv is amit le tudsz tölteni. Nézd meg ha érdekel.
Ui: jelenleg a rendszer fejlesztés alatt áll, mert az utóbbi napokban annyi felhasználó jelentkezett be, hogy a cégnek lefagyott a szervere, most csinálják újra...de szerintem regisztrálni tudsz...már ha belevágsz.
És ne feledd türelemre van szükség, nem lehet egyből ezreket keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!