Mérnöknek készülök, de még nem tudom pontosan milyennek. Adnátok pár tippet, indoklással?
matek, fizika, infó jól megy jövőre kell fakultációt választani, s a kémia is szóba jöhet még... eléggé tanácstalan vagyok. köszönöm előre is a válaszokat.
(főleg elhelyezkedési lehetőségre, és keresetre gondoltam)
A gépészmérnökökre van leginkább kereslet, illetve villamosmérnökre.
Elhelyezkedés szempontjából nagyon nem mindegy, hogy melyik iskolában végzett az ember. Van olyan hírű főiskola, hogy az ott végzettek szinte senkinek se kellenek.
Attól függ mivel akarsz foglalkozni. Mivel elég nehéz minden nap olyan munkát végezni, amit nem szeretsz, ezért a mérnöki karokon belül ez alapján célszerű választani.
Engem minden érdekel amit belsőégésű motor hajt, ezért mentem gépészmérnökire olyan egyetemre, ahol van járműgépész szakirány.
Az ismerőseim közül egy villamosmérnök srác keres talán a legjobban, ő egy gyártósor robotizált részét ellenőrzi/javítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!