Lehet bébiszitterkednem vagy mi a véleményetek?
Szeretnék dolgozni. Legalább a nyáron júniusban, nyári szünetben. Én a bébiszitterkedésre gondoltam elsősorban(jól értek kisgyerekekhez) de örülök ha mondtok egyéb ötleteket is , mint "diákmunka"
amivel tudok keresni egy kis zsebpénzt. :)
köszönöm szépen.15/l

Feketén vigyázhatsz gyerekekre ha van olyan rokon,szomszéd aki egy 15 évesre bízná a gyerekét..Én biztos nem bíznám rá,és nem azért mert felelőtlenek tartanálak,hanem azért mert ha bármi történne engem büntetnének meg..
Mivel én úgy tudom,hogy 16 éves kortól lehet nyári munkát vállalni,így csak a közeli ismerősöktől várhatsz fekete munkát..

Van barátnőm aki 13 volt mikor nyári munkázott (azt hiszem teniszpályán labdát szedett vagy valami ilyesmi :) )
Hát akkor bébiszitterkedés kilőve...:/de esetleg valami egyéb ötlet?:):/
(köszi a válazsokat) :D

15 éves kortól szülői engedéllyel lehet diák munkát vállalni. Hogy milyet? szórólapozás, újsághordás, különböző felmérések elvégzése (ilyen tesztek) esetleg nézd meg a tesco-ba, árukipakoló, kutyasétáltatás vedd fel a kapcsolatot egy diákszövetkezettel, vagy neten nézelődj, persze írd be hogy diákmunka pl: expressz.hu stb
UI: 13 éves kortól illegális volt a barátnőd diákmunkája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!