Megéri taxisnak menni?
Az a taxis, akivel én járok annak havi 3-400 ezer bevétele van (nem nyeresége, bevétele). Utasai több mint fele állandó (akik telefonon hívják, hogy ide és oda menjenek), kb nettó 100-150 között marad neki havonta, úgy, hogy az átlagnál többet keres.
Rengeteg járulékos költség (engedélyek, szervíz), saját kocsival jár, van néha olyan napja, hogy egyetlen utasa sincs.
Szerintem nem éri meg.
Annyi az átlag Bp-n 100-150..
Szerintem akkor éri meg ha autógázzal mész.
Van akinek megéri, másnak nem. Említetted a kamiont. Akinek nincs családja, annak akár hasznos is lehet. Eljuthat mindenhová - külföld...
A taxis annyit keres, amennyit dolgozik. Ha jól ismered a várost, ahol dolgozni akarsz, nagyobb az esélyed. Ha tudsz bánni az emberekkel, szintén több az esélyed. Ezek mind növelik a bevételt. Saját autóval jobban jársz. Bérelhetsz is, de akkor ki kell fizetned a bérleti díjat a bevételedből. Havonta 50-150ezer is lehet. Sokmindentől függ.Üzemanyagot is neked kell fizetned. Ha társaságnál dolgozol, jobbak az esélyeid a nagyobb utasforgalomra, de tagsági díjat is kell fizetned. Ez is havi 50-100ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!