Milyen a hostess munka áruházban, tapasztalatok?
nem tudom, találkoztál-e már nagyobb áruházakban kis asztalka mellett lányokkal, akik különböző ételeket, italokat ajánlottak kóstolásra?
Én ezt ismerem ilyen munkának.
Amit a második leírt, az az a munka. Kemény, általában tizenkétórázni kell, ráadásul vannak kellemetlen feltételek is néha. Én még nem dolgoztam ilyet, de barátnőm igen, volt olyan cég, ahol kikötötték, hogy magas sarkúban kell lennie. Hadd ne mondjam, milyen magas sarkúban 12 órát állni...
Viszont emberekkel beszélgethetsz és maga a munka amúgy nem nehéz - kóstoltatni kell, közben reklámozni a terméket, vagy csak reklámozni, ha olyan jellegű a dolog.
Plusz ha ügyes vagy, a végén vihetsz haza is a termékekből, hiszen ki ellenőrzi, hogy pontosan mennyi müzlit osztogattál szét? :)
Hát akkor utánanézek jobban is hogy mi van, mert se 12 órázni nem fogok, se nem veszek fel semmilyen magassarkút mivel nem tudok benne állni se, nemhogy járni :o)
De a munka akkor nem lehet nehéz, gondolom nem is fizetnek túl sokat...bár ez mindegy igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!