Hogyan tudnék munkát szerezni New York-ban? És milyen a fizetés? És ott meg lehet-e belőle élni?
Semmi különös munkát nem akarok kezdetnek csak, hogy tudjam fizetni az albérletet a rezsit meg a kaját.
És azt hallotam, hogy a kallerek nagyon jól keresnek.Igaz ez?És mennyit?És én is elmehetnék annak?
A válaszokat előre is köszönöm.
Egy biztonságos szintű angol nyelvtudás szükséges.
Legalább fél millió ft, hogy kijuss (repülőjegy+az első 1-2 hónap költségei)
Munkavállalási engedély és ha korábban vízumot nem szereztél, akkor utánajárni, hogy most milyen formanyomtatvány szükséges a kijutáshoz.
New York-i újságon honlapján keresni olyan állásokat, amik esetlegesen számodra is betölthetőek.
A new york-i élet nem olcsó és a fizikai munkát a mi mércénkkel fizetik meg jól.
Mindezekkel kalkulálnod kell. Európai országban elhelyezkedni, kijutni és boldogulni (véleményem szerint) könnyebb. Én éltem New York-ban és az előzőekhez még az eltérő kultúrát és az értékrendbeli különbséget is hozzátenném. Odakint csak másodlagos polgár leszel...
Túl nagy fába készülőd te vágni a fejszédet.
Jew yorkban nem lehetsz más csak taxisofőr, utcazenész vagy gárszón ha nem vagy körbemetélve.
Szerintem első körben kirándulj oda egy 2 hétre aztán majd meglátod mi a dörgés.
Mert nincs jobb hely a földön:)
És már nagyon régóta vonz az a hely.
És elvileg elég sok magyar is él ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!