Szeretnék a debreceni állatkertben dolgozni állatgondozóként. Merre kell elindulnom?
Van állatgondozó okj képzés. De annyira ne nagyon éld bele magad, mert állatkertbe kb akkor vesznek föl, ha üresedés van, és a verseny nagy.
Ráadásul én dolgoztam állatkertben, nem egy nagy buli. Az azért kemény meló, kis pénzért. Menj el előtte önkéntesnek, aztán majd meglátod...
Köszi, éppen ilyen OKJ-s tanfolyamot keresem, de eddig nem nagyon találtam itt a környéken. És ha valóban ennyire nem éri meg, akkor lehet nem kellene belefektetni energiát és pénzt a tanfolyamba :( Pedig annyira jó lenne.
Ilyen önkéntes munka az állatkert honlapján nincs meghirdetve. Hol kell érdeklődnöm?! Személyesen vagy elég ha e-mailt írok a titkárnak vagy az ügyvezetőnek? Ilyenkor kit kell keresni?
A személyzetist keresd, ha van e-mail, akkor ott id érdeklődhetsz.
Tényleg nem a leghálásabb meló!
Anyukám állatgondozó a Fővárosiban.
Ünnepek nincsenek felejtsd el.Dec 24. is dolgozik, mert ugye az állatoknak nem mondhatod hogy ma ünnep van, nem esztek.
A fizetés tényleg kicsi.
Valóban ritka a felvétel, itt is kihalásos alapon működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!