Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi 2011-ben a nettó...

Mennyi 2011-ben a nettó minimálbér?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
24%

[link]

Végülis nem olyan gáz, hogy ez nem megy.

2011. márc. 24. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előttem szóló, ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor inkább maradj csendeben. Korán sem olyan egyértelmű, hogy mekkora. A bruttó minimálbér az fix, 78000 idén. A nettó bér sok dologtól függ: eltartotti kedvezmény (ami függ az eltartottak számától), a fogyatékos kedvezmény, adójóváírás (ami szintén függ pár dologtól), nyugdíjas-e az illető, nyugdíjpénztár, egészségpénztár, önsegélyező pénztár tagja-e.
2011. márc. 24. 18:10
 3/3 A kérdező kommentje:

első! Nézd már meg milyen oldalon jársz, aztán szóljál be. Sokkal gázabb a válaszod, mintsem vicces...mert valószínű én nem írtam be a googleba....

Kedves második! Igazad van, köszi amit írtál, de az ilyenek után mint az első, már nem is érdekel. Majd megtudom fizetéskor.

Ki hitte volna, hogy a gyakorikerdesek nem arra való amire használni mertem...

2011. márc. 24. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!