Milyen vállalkozást?
Nekem nincs ötletem erre. Ha valami adminisztratív munkát végezne, azt esetleg be lehetne sorolni más tevékenységi körbe (pl. titkárnőt valami menedzseri megnevezés alá, aztán a kutya se tudja ellenőrizni, hogy a gyakorlatban mit csinál), dehát az asztalos elég konkrét dolog, ezt nem lehet "máshogy" csinálni. Esetleg valami lakberendezési tanácsadói izé alá ha van, de az önkormányzat emberei se hülyék, szerintem hamar lebukna, ha konkrét asztalosi munkát végezne. Mert ha mást nem, a székhelyet be kell jelenteni, aztán oda bármikor mehetnek ellenőrizni, kérdezgetni, hogy mit csinál maga ténylegesen, mutasson egy konkrét ügyfelet hogy mit csinált neki, mutasson számlákat, oda mi van írva, stb.
Aztán ha lebukik, a nyakába varrnak olyan büntetést, hogy attól koldul.
Inkább járja ki a telepengedélyezési meg a többi eljárást, jobban jár hosszú távon.
Ha megvan a végzettsége meg gyakorlata, nem ezzel lesz a baja, hanem maximum azzal, hogy a járulékokat akkor is fizetnie kell, ha nincs bevétele, márpedig egy induló vállalkozásnál pár hónapig csak költség van, haszon nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!