Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A sportlövészetből meg lehet...

A sportlövészetből meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Vagy azt csak hobbi szinten lehet űzni? Engem nagyon érdekelne ez a sportág, de nem csak munka mellett hobbi szinten. Huszon éves vagyok. Ha van rá mód, hogy megélhessek idővel belőle, akkor elkezdeném komolyan tanulni. Van rá esélyem?
2011. márc. 14. 14:23
 1/1 anonim válasza:
Ha van is rá esély ahhoz nagyon sok év kell, és legfőképp nem a pénz szerzést kell szem előtt tartani különben meg unod, csalódsz és cserébe el pazarolsz egy csomó időt. Csak úgy menny sportlövészetre ha tényleg érdekel és hobbiból szeretnéd csinálni. Én is járni akarok de tudom hogy sok kitartás kell hozzá.
2018. jan. 23. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!