Mennyire csaló oldal a Gépelő.hu?
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy ez a gépelő.hu oldal-ban mennyire lehet megbízni mivel én regisztráltam már és kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra is!
Fizetnek ha elérem a 15e határt vagy sem?
Egy embernél már láttam, hogy 9e-vontak le tőle!
Ha még érdekel, leírom a tapasztalataimat. A hanganyagok gépelése a vizsgafeladat borzasztó volt, többszöri javítás után sem fogadta el, sőt a saját helyesírás ellenőrzője által kijavított hibát sem fogadta el. Ez volt tavaly (2010). Akkor nem kaphattam éles munkát, az idén pedig valami furcsa módon mégis gépelhetek. Már 2x sikerült "elcsipnem" munkát, ezt gépelni nagyon jó volt, diktálta az illető. Még nem lektorálták, majd kiderül, hogy megfelelt-e. Vannak egyéb munkáik, telefonszámtudakozó, depoadatfeltöltés, azok jók. Fizettek is, mikor elértem a minimum 15e Ft keresetet. Ebből van 1500 költséglevonás. Én főállásban dolgozom, tehát a járulékokat a munkáltatóm fizeti, mégis levontak tőlem valami EHO nevezetű valamit, amit viszont nem mutatnak ki semmiféle papíron. A kereset és az adóalap különbözete volt ez, és csak hosszas e-mail-ezés után ismertek el ennyit. De az évvégi SZJA-hoz szükséges kimutatáson sehol sem szerepel, és kérésre sem adnak ilyen igazolást. Tőlem kb. 9e Ft-ot "nyúltak" le.
Ezt írta az a személy aki csalódott bennük!
Remélem nem baj, hogy ezt ide átmásoltam de más is lássa ezt aki szeretne munkát kapni tőlük!
Kedves Érdeklődők!
Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk a hatályos törvényeknek megfelelően kezeli a kifizetéseket.
Valóban sajnálatos helyzet, hogy a bruttó fizetésből közel 50%-ot vagyunk kötelesek befizetni különböző jogcímeken, de jelenleg nem tudjuk máshogy legálisan működtetni a rendszert.
Kérdéseikre szívesen válaszolunk személyesen a gepelo.hu főoldalán található ingyenes internetes zöldszámon.
Az a célunk, hogy minél több munkát tudjunk biztosítani azoknak, akiknek szüksége van rá.
Kérdésekkel vagy esetleges javaslataikkal várjuk jelentkezésüket.
Üdvözlettel,
a gépelő.hu csapata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!