Találkoztatok már a Fakthorn Pénzügyi Zrt. -vel?
Van "szerencsém" velük.
A történet röviden:
Tartozásom volt az erste (így kisbetűkkel) felé. Késve, de kifizettem a teljes tartozásom. Ennek ellenére eladták ennek a fakthorn pénzbehajtó vállalkozásnak a követelést. Agresszív módon megkerestek, és elkezdtek zsarolni, hogy mindenképp fizessem be a követelt összeget. Néhány levélváltás után kiderült, hogy a követelés jogtalanul lett részükre eladva, így természetesen a követelésük tárgytalan. Ennek ellenére több mint négy év elteltével tovább értékesítették egy másik pénzbehajtó felé, aminek a neve intrum justitia. Ezek is egyből fenyegetőleg léptek fel velem szemben, hogy amennyiben nem fizetem meg a követelésüket 8 napon belül akkor végrehajtást kezdeményeznek. Olyan feltételeket támasztottak amely teljesíthetetlen volt. Néhány levélváltás után elismerték, hogy a követelésük nem volt jogos. Az előzmények tudatában fennáll a valószínűsége, hogy a fakthorn és az intrum justitia is évek múlva újra követeléssel állnak elő, vagy tovább értékesítik, annak reményében, hogy sikerül lenyúlni az átlagembert! Ha nem lett volna papírom, hogy a követelés ki van fizetve, akkor már kétszer kifizettették volna velem azt amit egyszer már büntetőkamatokkal kifizettem a bank felé! Emberek vigyázzatok, mert ezek a pénzbehajtó vállalkozások gátlástalanul fognak próbálkozni. Minden befizetést őrizzetek meg, mert 5-10 év után sem leszek biztonságban. Szabadon garázdálkodhatnak, és megfelelő dokumentumok hiányában annyiszor fogják behajtani tőletek ahányszor csak akarják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!