Van olyan munka Angliában, ami csak fél évre szól?
Ha aránylag jó az angolod, menj care assistantnak, itt kb. 3hetente hazautazhatsz, én is így csináltam egy ideig.
Ha nem olyan jó az angolod, menj nyári aupairnek, már elkezdhetsz keresgélni, ez általában 3,5 hónapos munka és szuper lehetőség első próbálkozásnak.
Voltam aupair is és nagyon jó volt, rengeteget lehet spórolni vele.
Ha az aupairségre gondolsz, akkor az már nagyon sok évvel ezelőtt volt, Vigi aupair volt a neve amivel én mentem, akkor még Pesten volt, most már Angliából irányítja a dolgokat.
De van még sok más közvetítő, általában megbízhatóak, aupair.lap.hu-n nézelődhetsz, találsz korrekteket is, akik nem kérnek semmi pénzt tőled.
Aupairként mehetsz Londonba is, hiába drágább, te ebből nem fogsz szinte semmit érezni, hisz a lakhatás+étkezés ingyen van, van, ahol még bérletet is kapsz ( én. pl. kaptam, mert busszal kísértem iskolába a gyereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!