Hallotátok e, hogy több milliókat fog fizetni a magyar állam?
Figyelt kérdés
Mindenki ismeri a sztorit, hogy a drága Szalai Annamária miatt van most olyan, hogy ClassFM és NeoFM persze ezzel nincs gond.Már hozzászoktunk.Csak hogy a Danubius a napokban pert nyert és úgy döntött, hogy 50.000.0000 DOLLÁROS kártérítést fog a magyar államtól kérni.Csak ki fogja ezt ki ifzetni...hát persze, hogy a mi adónkból...én Szalai-val dolgoztatnám inkább le...megdolgozzunk ők meg csak Monopolykén kezelik a pénzünket eljátszák amire csak akarják. - Mit gondoltok erről?2011. febr. 23. 20:27
1/4 anonim válasza:
1. Bármennyire is rühellem Szalai Annamáriát, ez nem miatta van. Ő nem volt akkor sehol, mikor a ClassFM és a NeoFM megkapták a frekvenciákat.
2. Ezt mégis hol olvastad? Mert nem találom egy hírportálon sem, hogy vége lenne a pernek. Ráadásul szerintem egy nullát el is írtál, mert így 100 milliárd Ft lenne, nem 10 milliárd?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen bocs egy 0-val többet írtam.Akkoriba nyomatták, hogy ez a hölgy tehet mindenről. [link] - itt látható a Sláger pedig vesztett.
2011. febr. 24. 00:27
3/4 anonim válasza:
Pedig bizony joerősen megnyerte a pert a Danubius és bizony Szalai Annamaricska volt, aki aláirta a jogellenes papirokat. Mivel az ORTT elnöke, tiltakozásul lemondott, mivel nem volt hajlandő jogellenesen elnyert pályázatokat alárni. De nem volt gond, hisz ott volt Szalai és aláirta őket szó nélkül...
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor jól hallottam....ha a médiatörvény engedi akkor ezeket a dolgokat el is fogják sunyizni az emberek elől...
2011. febr. 24. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!