Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nincs valakinek jó keresetre...

Nincs valakinek jó keresetre ötlete akár külföldön is?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 21:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
54%
Hány éves vagy és mi a végzettséged?
2011. febr. 22. 21:42
 2/29 anonim ***** válasza:
77%
ha fiatal és lány vagy, egy évre kijöhetsz aupairnek és akkor elég jól félre tudsz tenni
2011. febr. 22. 21:44
 3/29 anonim ***** válasza:
78%
Ausztriában dolgozik a bátyám. Nagyon jól keres, szép helyen van. Felszolgáló.
2011. febr. 22. 21:47
 4/29 anonim ***** válasza:
35%

aupairnek?

az nem sokat keres.

2011. febr. 22. 21:47
 5/29 anonim ***** válasza:
54%
svájcban 140ezret + teljes ellátás és nyelviskola. ez azért nem rossz...vagy?
2011. febr. 22. 21:48
 6/29 anonim ***** válasza:
59%
Bátyád milyen beosztásban van? Mert akikkel én beszéltem ők 6x9 órában vannak és hiába a 400 rongyos fizetés, életük nem nagyon van..
2011. febr. 22. 21:55
 7/29 anonim ***** válasza:

A bátyám a síszezonra ment ki, most életében először. Karácsonytól április közepéig.

Reggel fél 8-tól délig, majd este 6-tól 9-ig dolgozik.

Heti egy szabadnap.

Nagyon elégedett. Van, hogy kevesebben vannak, akkor feltorlódnak a szabadnapok, haza tud jönni 3 napra. (Eddig kétszer volt ilyen) De volt, hogy teltház miatt két hétig egy szabadnap sem jutott.

A borravalót megkapja, a fizetésével együtt 6 hétre 1800 Euro-t gyűjtött legutóbb.

2011. febr. 22. 22:05
 8/29 anonim ***** válasza:

Aupairségről:

Ha tehetős családhoz kerülsz, vagy aupair plus-nak mégy ki, akkor az angol minimálbérnek megfelelően kereshetsz jóval kevesebb és könnyebb munkával!

Például: heti 35 óra munkáért kapsz 120 fontot aupair plusként.

Ez tisztán a tiéd, adómentes.

Ha "normál" munkád van kint, a minimálbér kb. 200 font/hét.

Ebből szobabérlés (csak 1 szoba!)60-70 font, vagy több, ez általában a legkevesebb.

Étkezés, ha nincsenek luxusigényeid kb. 25 font/hét.

És akkor még fizethetsz az utazásért ami nagyon drága, mobil, internet stb.

Aupairként sokszor használhatod a család netjét, néhol autót is kapsz, vagy én pl. 5 éve kaptam havi 20font mobilfeltöltést pluszban.

Ha nem meggazdagodni akarsz, hanem elég a minimálbérrel félrerakható összeg, ha nem fontos, hogy legyen bejelentett munkád (mert ez nem számít munkaviszonynak heti 110, vagy 120 font összeghatárig, nem tudom pontosan), akkor ez egy megbízható módja a külföldi munkának.

Külföldön általában betartják, hogy nem kérnek pénzt a közvetítésért, itthon még sajnos ilyen-olyan burkolt címen (regisztrációs díj, indulócsomag díj stb,) leszednek tőled némi pénzt.

Ja és még fontos, hogy hivatalosan nem lehetsz aupair ha már házas vagy/voltál.

Persze ha magad keresel munkát, akkor az alkalmazótól függ, felvesz-e.

Ha anglia érdekel, érdemes itt szétnézni:

[link]

2011. febr. 22. 22:06
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Fiú/lány?? Mert talán én tudnék neked segíteni..Ahol dolgozom éppen kell 2 émber,és jó lenne ha rajtam kívül is lenne magyar akivel tudnék magyarul is dumálni...
2011. febr. 22. 22:06
 10/29 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Elfelejtettem odaírni, de biztos kiderült a pénznemből, hogy mindez Angliára vonatkozik.

2011. febr. 22. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!