Mit tudok tenni ha lejár a passzív táppénzem?
Figyelt kérdés
Egy hónapja anyaghiány miatt kirúgtak pár embert a munkahelyemről,köztük engem is.De mivel baj nem volt a munkánkkal,megígérték,hogy visszavasznek mindenkit,amint jön külföldről anyag.
Mikor kirúgtak elmentem passzív táppénzre,ami a héten jár le.Az egy hónap alatt rengeteg helyre adtam be önéletrajzot,de semmi munkát nem találtam.Munkanélkülire nem mehetek mert nincs még meg az egy év munkviszonyom (ez volt az első munkahelyem.)
Úgy néz ki,hogy egy hónap múlva jön helyre a cég ahol dolgoztam,így valamit kellene kezdeni magammal,hogy arra a hónapra is kapjak pénzt...Egyszerűen munkát nem találok,akárhova jelentkezem,nem írnak vissza.Mit tudok ilyenkor tenni,hogy ne legyek pénz nélkül?
Komoly válaszokat kérek,mert nagyon fontos lenne.
2011. febr. 22. 13:18
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy össz-vissz 5 hónapot dolgoztam :(
2011. febr. 22. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!