FONTOS! Mérnök hallgató vagyok, találok munkát?
Mérnök tanuló vagyok, 2. éve. Szeretnék dolgozni. Nappalis voltam, de februártól levelezőre jelentkeztem át.
Havonta néhány hétköznap kell bejárni.
A szüleimnek is meg magamnak is szeretnék segíteni a pénzel, amit megkeresek.
A munkaadó vajon tolerálni fogja ezt? Fizetés nélküli szabadságra ellehet jönni, amikor tanítás vagy vizsga van?
Persze jó lenne ha nem a sima szabadság, meg beteg szabadság kárára menne, de igazából mindegy, nem lazsálni akarok.
Vagy általában ezeket a dolgokat meg lehet beszélni, oldani?
Kapni fogok vajon valahol állást?
Esetleg ha valaki tud segíteni, vagy tippeket adni, az nagyon jó lenne.
Köszönöm!
Jeletkezhetsz bármelyik állásra folyamatban levő iskolával is, csak ezt meg kell mondani interjún, hogy tudjanak vele számolni. Vizsgára kell szabadnap, ez törvényi előírás, de jobb helyeken felkészülésre is adnak egy-kettőt.
A helyedben én a fősulin érdeklődnék, hogy nem állnak-e nagyobb cégekkel szerződéses viszonyban, ahova elmehetsz gyakornoknak. Kezdésnek megteszi, bár nem annyit kapsz, mint egy normál alkalmazott, de szakmai tapasztalattal a hátad mögött már könnyebben találsz állást később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!