Valaki dolgozott/dolgozik az ING-nél? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Holnap kell mennem egy meghallgatásra, egy ismerősöm keresett fel,mert nem dolgozom. Annyit tudok,hogy kezdő támogatásként ígérnek egy viszonylag nagy összeget. De nem igen értem ,hogy mit értsek ez alatt?2011. febr. 21. 21:24
1/5 anonim válasza:
Igen, én is beleestem ebbe a csapdába. 300 ezer Ft kezdő támogatást ígértek annak idején. Azután kiderült, hogy ez 6 hó x 50.000 Ft, majd később azt is közölték, hogy ezt a támogatást csak akkor kapom meg, ha havonta meghatározott értékű üzletet hozok. Mivel nagyon telített a piac, nem egy könnyű kereset.
2/5 anonim válasza:
Ennek ne dölj be valószinű megbizásos munka.
3/5 anonim válasza:
Én ilyen embernek vittem telefonszámokat, és neveket, aki ilyen "támogatás" kapott. 100 ft/db-ot kaptam érte. Dolgozni nem dolgoznék ott, nehéz olyan embert találni, aki beleugrik, és rögtön szerződést köt. Kb. olyan, mint a Forever Life Products. Annál (igen, én voltam a hülye) megvettem a kezdő csomagot 140000 ft-ért, de azóta se sikerült 1 embert se belehúzni, de nem is akarok.
4/5 anonim válasza:
Nagyon vigyázz, mert én voltam ing ügynök és tudom milyen érzés, amikor a rokonok "lesajnálnak", hogy neked csak ez jutott, illetve minden nap 5-8 idegen lakásban a konyhaasztalnál kell győzködni az embereket, hogy "fektessék be" a pénzüket...
Én inkább választom a kisebb, de biztos fizetést (120-150e netto), mint a lehetséges, de egyáltalán nem biztos, sőt, erősen fluktuáló nagyot (300-500e netto). És amikor rendszeresen éjszaka érsz haza, mert annyit kell menni tárgyalni, hogy legyen egyáltalán bevételed, a kapcsolatod is rámehet (nekem ráment).
5/5 anonim válasza:
Most jelenleg ott tart a dolog, hogy havi 100 ezret kapsz havonta 6 hónapig!!! 3 azaz 3 darab szerződést kell megkötnöd 3 hónap alatt!!!!!. Ha ez nem sikerül mit keres az ember a szakmában ? Előzőkhöz szólnék mit várt kap 50 ezer ft havonta a semmiért ??? ez nem így működik Dolgozz és beválik ha meg nem megy nem kell erőlködni. NEM MINDENKI SZÜLETIK ÜGYNÖKNEK, lehet szidni a dolgot meg dicsérni de ha valakinek nem jött össze attól még nem feltétlen szar a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!