Mekkora összjövedelemmel (nem csak fizetés) vagy/lennél elégedett?
Mekkora összjövedelemmel (nem csak fizetés) vagy/lennél elégedett?
Hány éves vagy?
Egyedűl vagy másokkal élsz? Hányan éltek együtt?
Valóban érdekesek a válaszok. Gondolkodtam rajta, de nem tudtam hogyan fogalmazzam meg a társadalmi hovatartozásról és a képpzettségről szóló kérdéseket. Azt hiszem mindkettő árnyaltabbá tenné a válaszokat.
Lehet egy kicsit érdemes pontosítanom:Összjövedelem alatt az egyén/egy háztartásban élők teljes jövedelmét értem. Hiszen nem mindegy ha valaki csak a saját vagy más jövedelmét is számba veheti...
Hozzátehetném, hányan keresik meg azt az összeget és mi jön be még azon felül, passzív jövedelem formájában.
ma 09:19 vagyok.
Én csak a saját nettó fizumra gondoltam. Házas vagyok, a férjem is dolgozik. Ha a család teljes nettó összjövedelmét kérdezed, akkor nettó 500.000-et szeretnék. Ennyi kellene ahhoz, hogy idővel meg tudjuk valósítani az álmainkat egy kis küzdéssel. Ennél többet nem szeretnék.
Nettó 700 ezerrel jól lennénk.
Ennek úgy nagyjából a fele jön most be.
32 éves vagyok, férjem, egy gyerekem van.
Egyéb bevételek:
- az év végi jutalmakból szokott lenni, ez 13.havinak van csúfolva. Viszont ez a gyed alatt nem jár (megszívtam).
- mlm jutalék.
Egyéb tervezett passzív jövedelmünk 1 év múlva esedékes, amikorra felfuttatjuk a most induló projektjeinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!