Milyen jól fizető állások vannak? Bármit mondhattok, informatikától kezdve, a fizikai munkáig
Most állok érettségi előtt, jelenleg infó szakon vagyok, és mondják hogy maradjak gazdasági informatikán mert akkor több helyen is el tudok helyezkedni, de már picit unalmas ez a téma, és eddigi életemben már így nyári munkaként dolgoztam, a 40fokos melegben mint kőműves, reggeltől estig,
- villanyszerelő
-postás
-gyárban szalag mellett, napi 12órában éjszaka is.
Szóval számomra a munka nem büdös, én dolgozom ha kell, csak most azon töprengek hogy mitévő legyek, milyen jól fizető állások, szakmák vannak, amire van is kereslet a hazai piacon...
Ha megteheted tanulj tovább! Lehet, hogy az életben soha sem fogod használni, de lehet, hogy pont ez hiányozna egy állas megszerzéséhez.
Soha sem tudhatod, merre visz az élet a jövőben, lehetsz sikeres olyan területen, melybe más belebukik és lehet, hogy ügyvédként is felkopik az állad. Az élet csupa kanyar, de a tudást nem veheti el tőled senki, hidd el.
Közjegyző, nőgyógyász, fogtechnikus.
Itt vannak jó pénzek.
Továbbtanuláshoz hát nemigazán van meg az eszem :)
És a gazdinfónál a matek részétől félek, mert abból örülök ha az érettségi meglesz :(
afsz.hu
statisztikak, idosorok...
Osszes szakma feaor szerint fennt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!