Bankban milyen Excelt használnak?
Figyelt kérdés
Bankokban, pl. kontrolling vagy kockázatkezelési osztályon milyen Excelt használnak általában? 2003-as vagy 2007-es, magyar vagy angol?2011. febr. 17. 18:46
1/10 anonim válasza:
Szerintem bankban nem Windowst használnak, de javítsatok ki.
2/10 anonim válasza:
Változó. Én nem bankban, hanem egy nagy multinál dolgozom és itt a legtöbb gépen 2003-as van.
3/10 anonim válasza:
Budapest Banknál 2003-ast, de most megy az átállás a 2007-esre
4/10 anonim válasza:
ma 18:48:
Én dolgoztam nyáron egy rövid ideig bankban, ott Windowst használnak, méghozzá Office 2003-al. Természetesen a Windows nem jelent biztonsági rést, hiszen a banki szoftver terminál ablakban fut, és a szerveren Linux van vagy más Unix klón.
5/10 anonim válasza:
leginkább jogtisztát :)
amúgy 03-ast
6/10 A kérdező kommentje:
Tisztelt 19:16!
És magyar vagy angol?
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 17. 20:00
8/10 anonim válasza:
Ja, magyar mert a kollégák nem szívesen érteni angol.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 19. 13:28
10/10 anonim válasza:
Látom, valaki válaszolt helyettem.
Változó, mert valakinek a gépén magyar nyelvű office van, valakién angol (szép is lenne, ha az angol származású Sean Morrissey-nak (CEO) magyart kéne használnia :))
A 19:16-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!