Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kérlek aki a tud segítsen....

Kérlek aki a tud segítsen. Home office-al kapcsolatos a kérdésem. Mit tehetnék hogy gyorsabb legyen a folyamat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval tömören az történt hogy kinn dolgozom egy fél éve Angliába.A probléma hogy sajnos csak most kezdtem el csináltatni a home-office-om és ez idő alatt míg ez zajlik fel függesztettek a munkahelyemen.Az agency intézi nekem.Állítólag a papír munka már folyamatban van de a 90fontot még nem vonták le a számlámról ugyanis nem postai úton fizettük be,hanem számlaszámot adtunk meg.

Mindenki mást mond.Valaki szerint két hét,mások szerint 3hónap ez a folyamat.

De sajnos kell minden héten fizetni az albérletet meg valamiből kell élni is.Tud valaki ezzel kapcsolatosan tapasztalatot mondani?Előre is köszönöm:Egy kétségbeesett nő

2011. febr. 14. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezek szerint még most is 90 font..Én 3 éve fizettem be,és ha jól emlékszem egy kicsivel több időbe tellett mint 1 hónap..Én is postán adtam fel a pénzt..De engem nem függesztettek fel,talán azért mert én betartottam a szabály.Munkakezdéstől számítva 30 napon belül kell intézni..Azt nem mondták,hogy lehet,hogy meg büntetnek mert későn kezded el? (én erről is hallottam)
2011. febr. 14. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
ezt nem mondták csak annyit hogy fizessem be.de szerintem ez ugyanakkora szívás,hogy nem tudok menni dolgozni mintha megbüntettek volna mert ez is pénzkiesés.:((azért köszi a komit.
2011. febr. 14. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Pedig amikor intézted a N.I number cardot akkor el kellett ,hogy mondjátok neked,hogy 30 napon belül el kell intézned ha munkába állsz..Csodálkozom,hogy nem tudtál róla..

De megkérdeztem a páromat,(neki jobb a memóriája mint nekem) ő 4 éve intézte,és neki majdnem 2 hónapot kellett várnia..Nekem ahogy írtam kicsivel több mint 1 hónapot..

Bár még mindig nem értem miért lettél felfüggesztve,ha tudod igazolni,hogy fizetve van..Azért nem árt jobban utána nézni,hogy ez a késés mivel jár,mert az is lehet,hogy nagyobb gondod lesz belőle mint gondolnád..

2011. febr. 14. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok..

Azt hogy szívás...nos nem ez lesz az első olyan eset amikor majd égnek fog állni a hajad a jó angol ügyintézéssel kapcsolatban..Mi pár év alatt megtapasztaltunk egyet -mást..

38/N

2011. febr. 14. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi hogy ennyit foglalkozol ezzel a kérdéssel.de mond csak hol lehetne ennek utána járni hogy még milyen következményei vannak.kérlek írj mert nagyon fontos lenne
2011. febr. 14. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Találtam egy oldalt ami magyarul van és eltudod olvasni..

Sajnos egy mondatot kiemeltem,és ezért is érdemes nagyon utána olvasni..

"Figyelem! (Kivonat a tájékoztatóból)

„Ha az új munkaviszony kezdetétől számítva egy hónapon belül nem nyújtja be a kérelmet, a munkaviszonya törvénybe ütköző, és megszüntethető.”

[link]

Ezért is csodálkoztam,hogy nem tudtál róla,mert rengeteget írnak erről a neten is,és a munkaügyiben is el kellett hogy mondják neked..

Érdemes mindenképpen elolvasni az angol oldalakat is,mert ők sokkal többet írnak le mint amennyit a magyarok lefordítanak..

linkelek egyet..

[link]

2011. febr. 14. 22:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a fáradtságodat.De viszont van személyes ismerősöm is aki ugyan úgy félév után intézte ezt a dolgot mint én és nem adódott neki belőle kellemetlensége.

Hallottam olyanról is hogy fennáll a veszélye annak hogy kitoloncolnak.Az a baj mindenki mást mond és én meg most be vagyok sz...rva hogy mi lesz velem.

Nem tudom mit tehetnék ezt már elcsesztem de az a gond hogy haza nem akarok menni ez miatt csak kell lennie valami megoldásnak hogy ez végre jó legyen.A papírt már beadtam intéződik,de viszont a pénzt még nem vonták le a számláról és nem tudom hogy most mit tudnék lépni ez ügyben hogy minden vissza álljon a régi kerék vágásba és megint tudjak dolgozni úgy hogy már a kezemben tarthassam a home office-om.valami ötlet?

előre is köszönöm.minden jót:)

2011. febr. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!