Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az általános munkanélküli...

Az általános munkanélküli segélyen kívül jár még valami?

Figyelt kérdés

arra gondolok,amit azok kapnak akiknek megvan a 200 nap munkaviszonyuk,mert nekem csak 125 nap van meg,ezen kívül más támogatás nem jár a munkanélkülieknek?

csak mert se munkám se segélyt nem kapok semmit,regisztrálva vagyok a központban,személyesen is szoktam menni érdeklődni munkaügyben,de mindenhol csak elkérik a számomat az adataimat,aztán általában nem hívnak,régebben jó volt mindig volt melóm,haverjaim nőügyeim,de már ezek közül semmim nincs,csak vagyok és már nagyon unom. amikor először munkanélküli lettem örültem neki megmondom őszintén,mert végre pihizhettem egy kicsit,igen ám de ebből 2 év lett,azóta csak szezonális munkát találok vagy még azt se,az a szerencsém,hogy szüleimmel élek így van fedél a fejem felett,de mi lesz később?én kimennék külföldre is de nincs annyi pénzem,hogy amiből elindulhatnék valamerre semmim nincs,már mindent eladtam amit csak tudtam,de már nem tudok mit eladni,meg pénzt csinálni. nem sok választ el attól,hogy valami örültségét csináljak,nem bírom már ezt a nincstelenséget. ha kapnék valami támogatást akkor sem lenne hawaii de legalább lenne valamennyim.

21/F

2011. febr. 8. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugynugy vagyok mint te az önkormányzatól kérhetel még évente 2x átmeneti segélyt ennek mennyis ége függ az önkormányzatól de 5000ft nál nem több nálunk csak 2e ft.

Neked miért nem fizeti már az önkormányzat a segélyt azt fizetniük kellene.

2011. febr. 8. 10:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Az önkormányzattól kérhetsz bérpótló juttatást (ami azelőtt a RÁT volt)
2011. febr. 8. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!