Diákmunka: nappali tagozatos 18 év feletti diákok jelentkezés?
Figyelt kérdés
Délelőtt vannak diákmunkák a fenti szöveggel.
Kérdésem:
Hogy tudnak elmenni ezek a diákok amikor nappali tagozatosak és délelőtt elvileg ugye suliban vannak. Vagy rosszul tudom?
2011. febr. 7. 19:22
1/6 anonim válasza:
az egyetemisták nem feltétlen...
én nappalin vagyok,mégis egyéni tanrenddel meg tudom oldani a heti 40 órás melót
pedig műszaki kar...
2/6 A kérdező kommentje:
Ja, értem.
Tehát akkor ha én szakközépbe járok akkor én nem mehetnék ilyen munkákra? Vagy azt ők tudják hogy nem vagyok egyetemista?
2011. febr. 7. 19:40
3/6 anonim válasza:
Mivel iskolalátogatási kell, igen, tudják.
4/6 anonim válasza:
Én mikor szakközépbe jártam, akkor is dolgotam, csak szombaton és péntek este. Suliba járni kötelező volt, tehát melózni suli mellett nem mehettem délelőtt. Egyetemen már nagyon más. Bár én délutánonként szoktam munkát vállalni, van több ismerősöm, aki délutánra próbálja felvenni az óráit, és délelőtt melózik.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Még érettségi előtt vagy? Vagy azon már túlvagy (pl.:5. 6. éves vagy) és úgy szeretnél munkát vállalni?
6/6 A kérdező kommentje:
Érettségi előtt még.
2011. febr. 8. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!