Jelentkezett valaki a MODERÁTORI álláshirdetésre?
Figyelt kérdés
Mit írtak??2011. jan. 31. 13:26
21/27 anonim válasza:
Egyébként csörgött ma a telefonom, egy ismeretlen 30-as szám, azt mondták, hogy számítástechnikai kérdőívet szeretnének velem kitölteni, mondtam, hogy köszönöm, de most nem alkalmas. Megfordult a fejemben, hogy talán ők hívtak fel, hogy hogyan reagálok egy ilyen hívásra. Titeket nem hívtak?
22/27 anonim válasza:
Oh, akkor nem vagyok egyedül akinek nem válaszoltak. Mármint a negyvenben bekerültem, megadtam a felhasználónevem, hogy lássák, hogy aktív vagyok itt pl. Nem írtam semmi olyat, amit szégyellnem kéne, azaz időközben rájöttem, hogy van pár magánéleti dolog amit nem biztos, hogy a főnökömnek tudnia kellene. És most nem tudom, hogy elfelejtettek-e értesíteni, hogy nem jutottam tovább, vagy a 12 továbbjutó embert majd később értesítik, mert annak meg nincs értelme, vagy csak én nem értem.
23/27 anonim válasza:
Tisztelt X Y!
Köszönjük, hogy időt szánt elektronikus állásinterjús kérdéseinkre.
Több, mint 60 második fordulós jelentkezőből tízet választottunk ki. Nagyon sajnálom, de pályázatával Ön nem jutott be a válogatás harmadik fordulójára.
Sok sikert kívánok az álláskereséshez!
Üdvözlettel:
Farkas Zsolt
WebMinute Kft.
24/27 anonim válasza:
Most ez komoly? Eddig 50 ember 10 kiválasztott, most meg már 60 ember 12 kiválasztottal?
25/27 anonim válasza:
Nekem is ma jött, hogy nem kellek... amúgy semmi extra nincs a növekvő számokban, hiszen eddig is lehetett jelentkezni, csak nem tudom én pl. mit "szúrhattam" el, h nem jutottam tovább....
26/27 A kérdező kommentje:
a poén hogy első negyven volt.de mind1 szerintem kamu az egész.
2011. febr. 11. 08:16
27/27 anonim válasza:
Kár, hogy lemaradtam, és egyébként sem felelnék meg, mert igazán nekem való munka lenne! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!