Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen esélyeim vannak, mit...

Milyen esélyeim vannak, mit javasoltok?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, most jöttem haza másfél év után külföldről. Dolgoztam Nyugaton is és Afrikában is az utóbbi időben. Beszélek angolul németül, jól. Van egy diplomám, társadalomtudámyos területről. Csak két hónapot töltök itthon, aztán ismét továbbállok, de mindenképp szeretnék valamilyen munkát találni erre a két hónapra. Szerintetek hol keresgéljek?

Kicsit el vagyok veszve itthon, ennyi távollét után, és nem tudom hogyan kezdjek neki a munkakeresésnek. Külföldön könnyebb rövidtávú munkát megcsípni, mint itthon, ahogy eddig tapasztaltam,

Erre a két hónapra nem finnyáskodom, elvégzek szinte bármit.

Köszi a javaslatokat.

2011. jan. 31. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézz körül az interneten.
2011. jan. 31. 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Én 5 év kinnélés után jöttem haza, de feltaláltam magam. Egy-két hónapra tényleg nehéz munkát találni, mikor sokx a munkakeresés is több időbe kerül...:-( Talán inkább ne mondd meg, hogy csak ennyi időre keresel munkát, és még próbidő alatt felmondhatnál, akkor nem kellene indokolni sem, miért mész el, és nem lenne felmondási idő sem.
2011. febr. 1. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!