Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit írjak neki? (Bővebben lent)

Mit írjak neki? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A főnököm megkért, hogy írjak neki egy motivációs levelet, persze nem szó szerinti értelemben, ugyanis már ismer és tudja, hogy eléggé motivált vagyok, legalább is remélem, ő úgy képzeli el, hogy mit és miket változtatnék meg cégen belül ha előre léptetne. Az ötletek megvannak, de egyszerűen nem tudok belekezdeni, nem akarom, hogy nagyon fellengzős politikai kampányúnak hasson a dolog, hogy majd ha én ülök abbban a székben akkor ez lesz- az lesz. Nagyon sok HR portált néztem, de semmi. Segítsetek!!! Ja és eléggé sürgős a dolog.
2011. jan. 28. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha olyasmit kérnek tőled, hogy vázold az elképzeléseidet, és ezt nem tudod megtenni, vagy nem tudod megfogalmazni, akkor nem vagy alkalmas az előléptetésre. De ezeket rajtad kívül senki nem is tudná megfogalmazni, mert csak te tudhatod, hogy milyen munkakörben dolgozol, mik az elképzeléseid, és ezeket ide se írtad le.

Summa summárum, maradj csak meg beosztottnak, pláne, ha az volt az ötleted, hogy innen, vagy valami netes portálról copypasteolsz valami sablonszöveget.

Jobb ez így, mintha előléptetnének, aztán egy hónap múlva meg lefokoznának, látva, hogy az egyéni kreativitás teljes hiánya miatt alkalmatlan vagy a feladatra :P

2011. jan. 28. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Olvasi megtanultál, értelmezni nem...:P, de azért aranyos vagy!
2011. jan. 28. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már. Nem kell fellengzősnek lenni. Írd le pontokba szedve az elképzeléseid, és mind támaszd alá indokokkal, hogy miért lenne jó.
2011. jan. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!