Milyen álláshelyekre pályázzak ilyen végzettségekkel?
Figyelt kérdés
Eddig - 10 évig - a közszférában dolgoztam. Most hogy megtehetik, nem vettek vissza GYED után a köztisztviselői (vezető) álláshelyemre. Gondoltam kiváló alkalom kimerészkedni a "piacra". Csak nem tudom mit kezdhetnének velem.
Van 3 diplomám (nem valami piacképesek): szociálpolitikus (egyetemi), munkavállalási tanácsadó (főisk.), szociálpedagógus (főisk.). Egész jól elboldogulok németül, angolból még kezdő vagyok. Nem áhítozom karrierre, de nem bánnám ha havi nettó 150-re szert tehetnék. "Szófogadó" lelkiismeretes és megbízható beosztott vagyok, tudok önállóan dolgozni. Sajnos semmi affinitásom a gazdasági, pénzügyi vonalhoz.
33/N
2011. jan. 27. 08:35
1/5 anonim válasza:
szerintem HR terület, fejvadász vagy vlm ilyesmi
2/5 anonim válasza:
Én ilyen végzettséggel kereskedelmi vezető lennék valamilyen területen, vagy orvoslátogató például (üzletkötő). Pénzt nézem legfőképp és azt, hogy ne legyek helyhez kötve. Kapsz egy autót és járod az országot.
3/5 anonim válasza:
Az orvoslátogató végzettsége is orvos, vagy gyógyszerész.
4/5 anonim válasza:
Munkavállalási tanácsadó végzettséged van és ilyeneket kérdezel???
5/5 A kérdező kommentje:
Abszolút! Fix, hogy jöhet olyan ötlet, ami nekem eddig nem jutott eszembe (eddig nem jött). A végzettségeim alapvetően a közszférában hasznosíthatók. Keresem mi passzolna hozzám leginkább.
2011. jan. 28. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!