Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok a próbavásárlás...

Mit gondoltok a próbavásárlás melóról? Megbízható?

Figyelt kérdés

[link]

Valami kiegészítő jövedelem jól jönne, de nem egészen értem ez hogy működik. Van itt valaki aki csinált már ilyet?

2011. jan. 26. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Én erre már két éve jelentkeztem, és azóta sem kerestek, pedig háromszor is megpróbáltam. De még csak kapcsolatba sem léptek velem soha. Persze lehet, hogy ez attól is függ, hogy melyik városban laksz, de itt nálunk úgy látszik esélytelen.
2011. jan. 26. 09:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Bp-i vagyok.
2011. jan. 26. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, akkor ott lehet, hogy akad majd munkád. Én pécsi vagyok, nem tudom, hogy itt lenne-e munka, lehet, hogy van, csak már megvannak az embereik, de lehet, hogy nincs is semmi.
2011. jan. 26. 10:31
 4/5 anonim válasza:
Én Bp-i vagyok, ide ne jelentkezz!! Egy csomó adatot kérnek és aláírást tőled, aztán nem jelentkeznek. Szerinted?
2011. febr. 16. 10:54
 5/5 anonim válasza:
Nekem visszajeleztek, annyit, hogy nem én kaptam a munkát, amire jelentkeztem. Ahhoz képest, hogy elég sok időt el kell tölteni vele, nem éri meg, kezdem bánni, hogy egyáltalán belefogtam.
2012. jún. 22. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!