Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kereshet egy marketing...

Mennyit kereshet egy marketing asszistens?

Figyelt kérdés
Behívtak egy állásinterjúra, igaz nem szakirányú végzettségem van, de felsőfokú (tanár), + a középiskolában tanultam marketinget, közgáz érettségim van, irodavezető és pr munkatárs OKJ-s végzettségem van. Beküldtem önéletrajzom,(mivel a hirdetésben csak az volt megjelölve hogy felsőfokú végzettséggel és nem az hogy szakirányú végzettséggel, ugyanez a cég hirdetett másik pozicót és ott már szakirányú felsőfokú végzettség szerepelt követelményként) hogy veszíteni nem vesztek vele semmit hátha, és behívtak, ha a fizetséről esne szó mennyit mondhatok?Persze utánanéztem a neten, de vannak olyan horribilis összegek, amihez nem lenne pofám, vizsont diplomásként meg azért többet szeretnék keresni mint egy szakmunkás vagy érettségizett ember. Az igazság az, hogy ha keveset mondok az is baj, ha sokat az meg még nagyobb. Jah, fontos hogy teljesen pályakezdő vagyok!!
2011. jan. 25. 09:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Pesti cégnél, ha nem túl nagy, 200.000 bruttót simán mondhatsz, ha nagyobb, többet is.

Ha vidéki cég, nem hiszem, hogy adnak annyit...

De amúgy nem vagyok járatos benne, csak az ismerőseim fizetési viszonyai alapján próbáltam tippelni.

2011. jan. 25. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!