Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itt vajon mást is kell nem...

Itt vajon mást is kell nem csak masszírozni?

Figyelt kérdés
www.expressz.hu/allas-munka/egeszsegugy/masszor/hirdetes-24493358/
2011. jan. 24. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem bűzlik az összes olyan hirdetés, ahol kikötik, hány éves legyél, és nem kell semmi tudás, mert majd betanítanak. Az ilyenek nem szakembert keresnek. Ha tényleg nem kell mást csinálni, akkor sem a szakmai színvonalat tartják szem előtt.
2011. jan. 24. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Itt bizony mást is kell!

Engem ide nem vennének fel, pedig 30 éve gyógy-, és sportmasszőr vagyok, két évet japánban tanultam.

2011. jan. 24. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%. Ki a bánat akarna egyébként bent lakni egy masszázs szalonban? Meg a fizu is, 800e Ft, ááá, nálunk (bank) egy főosztályvezetőnek nincs ekkora fizuja. Egyszer azt írja hogy maga mellé keres vkit, utána meg hogy fiatal csapat. Képzelem...
2011. jan. 24. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!