Mit dolgozzak 2 gyerek mellett?
Azon gondolkodom, hogy ha már a kisebb gyerekem is 1.5 -2 éves körüli lesz akkor mihez kezdjek majd magammal? Eddig egy multinál dolgoztam olyan feltételekkel, ami nem egy 2 gyerekes anyukának való. (Reggel 6:45-kor indulni, 8-ra hazaesni...)
A másik pedig, hogy amióta gyerekeim lettek sokkal inkább vágyom valami gyerekközeli tevékenységre. Ezek foglalkoztatnak:
- dúlaság (asszonytársi segítő, aki ott van veled a szülésnél)
- Csiribiri vagy Ringató foglalkozásvezető
- angol nyelvi klub gyerekeknek (felsőfokon beszélek angolul)
- dajka szakma elsajátítása és bölcsiben munkát vállalni
- családi napköziben dolgozni
A gond csak az, hogy nem pedagógusi diplomám van, jelenleg épp csak megélünk, nehezen tudnék 60-80.000 ft-okat kifizetni képzésre.
Valami ötlet amivel kötetlenül dolgozhatnék, nem igényel sok továbbképzést és gyerekekkel foglalkozhatnék?!
Ezen gondolkodom én is, de egyelőre egy nagy nulla, amit találtam. :( Nekem is olyan a m.helyem, hogy nem tudnék visszamenni, német főnök, reggel 9-től 5-ig helyett 8-9-ig is elvárja, hogy bent legyen az ember...
Én itthoni adatrögzítésen gondolkodtam, vagy fordítás... de ilyen elvétve akad. Hát nem tudom, én is lázas gondolkodásban vagyok, szeptembertől ovodás a lányom.
Nem, nem ismertem, köszi, megnéztem! :) Nem is olyan rossz! Bár nekem csak év vége felé lesz aktuális, mert ha felveszik a gyereket oviba, akkor még kiveszem a felhalmozódott szabijaimat, és kb. decemberre talán már "munkaképes" leszek majd újra :)
Addig is nem lenne rossz valami itthon végezhető. Most egy könyvelővel "tárgyalok" adatrögzíéts témában épp...
Egyébként Neked való lenne a játszóházi munka is, ha ennyire szeretnél a gyerek-téma mellett maradni ,nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!