2 diákszövetkezet egyszerre. Lehet belöle baj? Adóhátralék stb
Ha szeretnék egyszerre 2 diákszövetkezetnél dolgozni..
Példának vettem egy hónapot,amiben 23 munkanap van.
12 napot lennék "A" szövetkezetnél 500Ft-os órabérbe napi 12 órás meloval.
11 napot lennék "B" szövetkezetnél 700Ft-os órabérbe napi 12 órás meloval.
"A" szövetkezetnél keresnék: 12nap*12óra*500Ft= 72000 Ft-ot,ami levonások után 69469 Ft!
"B" szövetkezetnél keresnék: 11 nap*12 óra*700Ft= 92400Ft-ot,ami levonások után 85724 Ft!
Össz,amiz kézhez kapnék: 69469Ft + 85724Ft = 155193 Ft.
Kérdés: Lehet abból bajom, h 2 helyen vagyok azért h minél kevesebbet vonjanak le tölem???
Remélem, hogy lehet, mert ez egy kicsivel több is, mint amit én kézhez kapok kormánytisztviselői illetménnyel, igaz az is, hogy csak napi 8 órában :P
Na jó, csak vicc.
Hehe:D
Jó,de ez nem 160 óra melo mint tied, hanem pont 276 óra:D
Ami durva mennyiség sztem:D
Hja, tudom, én is dolgoztam szalagon 12 órában annó nyáron.
Viszont közigazgatásban nincs túlóra. Nekem is van, hogy munkaidő+2 órát kell szopnom bent valami hülyeség miatt, és azt senki ki nem fizeti nekem. Ez ilyen. Viszont mégis jobb, mint a szalag. És van cafeteria is. :)
Akkor ne sírj:)
Fősulis vagyok,csak 1 évet passzívolok..h tudjak pénzt letenni.Havi 150böl 100at letudok tenni,albidíj mellett,és marad is majd egy Audi A4 cabriot,és rááldozok 1 évet h ennyit is sporoljak hozzá..bár ez ahhoz is kevés lesz:D De el kell kezdeni :)
Hálisten ez nem szalag,hanem irodai adminisztrációs munka:)
De mindig nem kaptam választ,vki írhatna :D
Lol, sztem te se sírj Audi A4 mellett.
De igazából én se panaszkodhatok, mert nekem meg van házam, BMW-m, meg nyaralóm :P
Csak hát ezt az én fizumból egyedül sose tudtam volna összehozni, ez ilyen. Felhalmozni csak a szockó alatt lehetett az átlagembereknek.
Na de most már hagyom, hogy valaki illetékes is válaszoljon, ha tud :>
Na jó életed van :)
Remélem eljutok oda h megvehessem én is az álmodott automat :)
Remélem én is h vki ad végre infot a kérdésemre :D:D
Ahol foglalkoztatnak nappalis diákokat,ott passzívat is.
Csak levelezősökkel nem foglalkoznak.
Legalábbis a Minddiák és a Müisz ..Honlapjukon is fenn van.
Az adózásból nem, csak valld be mindkét helyről a jövedelmed.
Viszont a szövetkezetek tényleg ne tudják meg, hogy máshol is vagy, mert ezzel szerződést szegtél, ami azonnali szerződésbontással jár. Persze ha nem kotyogod ki és nem mutatod meg nekik az adóbevallásod, akkor nem lesz semmi gond :) De ez a legnagyobb baj, ami történhet. Ezért azonban még nem fognak börtönbe küldeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!