Hogyan kell egy fizetést beosztani egy hónapra?
egyáltalán mire kell költened?
gondolom a számláid minden hónapban be kell fizetned, arra különítsd el egy részét
aztán a kaja.
ez a kettő a legfontosabb.
igazából nem értem a kérdést :D
Egyedül élek albérletben :)
Köszönöm a válaszokat :)
Szia!
Nem tudom, hol laksz. Ha albi vagy esetleg saját lakás, akkor a rezsi és az albérleti díj az első, amit ki kell fizetned. Ha esetleg otthon laksz, anyukádéknak adhatsz a rezsibe.
Aztán nézd meg, van-e egyéb állandó kiadásod, ami esetleg bkv-bérlet, hiteltörlesztés lehet. Ha ezen felül marad, akkor az mehet kajára, szórakozásra, esetleg megmarad tartaléknak. Nem kell felélni mindet, ha nem szükségszerű. (Jól jön a tartalék egy nagyobb beruházásra vagy esetleg, egy rosszabb hónapban.)
Üdv!
Mennyi lesz a fizu?
Először fizesd ki vagy tedd félre, amit muszáj megvenni/kifizetni. A maradékot meg oszd el és meglátod, egy napra kb. mennyi pénzed van.
Nem tudom, mennyit keresel, ha van lehetőséged, akkor érdemes már most egy kis tartalékot képezni, mert váratlan kiadások mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!