Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri Magyarországra költözni...

Megéri Magyarországra költözni, és ott munkát vállalni?

Figyelt kérdés
Egyedülálló 27/f, asztalos végzettséggel. Mennyire könnyű munkát kapni, és az ország mely részén érdemes próbálkozni?
2011. jan. 22. 23:59
1 2
 1/13 anonim válasza:
Ugygondolom, Német o.-bol nem igazán értheti meg.
2011. jan. 23. 01:24
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne gyere ide dolgozni. A közeledben, vagy más országban biztos jobb munkát találnál mint itt, és jobban meg is fizetnék!
2011. jan. 23. 01:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Határozottan nem. Ha úgyis költözöl, válassz valami nyugatibb országot.
2011. jan. 23. 02:22
 4/13 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy jelenleg Szerbiában élek, és mint köztudott itt nem épp rózsás a gazdasági helyzet (és nem is várható javulás).

Nincsenek hiú ábrándjaim, nem meggazdagodni szeretnék külföldön, csak normális életet élni.

Más országok nem igazán jöhetnek szóba a nyelvtudás ill. nyelv nemtudás végett (szerbül sem tudtam rendesen megtanulni, nincs érzékem a nyelvtanuláshoz).

2011. jan. 23. 02:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér. Mindenképpen Budapest környékét és az északi régiót javaslom.
2011. jan. 23. 02:33
 6/13 anonim ***** válasza:

Sok az asztalos. Nem írtad van e műhelyed vagy szerszámaid. Akkor esetleg költözés nélkül is jól járhatsz.

Én például Ukrajnában próbálok bútrokkal üzletelni. Nagyon kedvező áron lehet ott megcsináltatni amit aztán Magyarországon eladok. Nem nagy üzlet, csak plusz jövedelem.

A kérdésedre konkrétan válaszolva: Budapest. Az építőiparba állítólag könnyű bekerűlni. Én nem tudom.

Sopron. Onnan nagyon sokan Ausztriába járnak át dolgozni.

Pécs, de javítsatok ki ha tévedek. Újabban kezdenek ismét beindúlni a gyárak.

Én Nyíregyházán élek, de Budapestre akarok menni.

2011. jan. 23. 03:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem leíni. Az ismeretség itt is nagyon fontos. Gondolom ez nem új a számodra.
2011. jan. 23. 03:15
 8/13 anonim ***** válasza:

Sztem meg egy jó asztalosra mindig szükség van

Nyilván nem 2 nap alatt indul be az üzlet, de sztem megér egy próbát.

2011. jan. 23. 07:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Vagy max azt csinélod h eleinte nem önálló "üzletet" nyitsz, szóval nem maszek leszel.

Hanem alkalmazottként helyezkedsz el..

Sztem találsz melót..

2011. jan. 23. 07:57
 10/13 anonim ***** válasza:
*csinálod
2011. jan. 23. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!