Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem a hr-eshez vagy az...

Miért nem a hr-eshez vagy az irodavezetőhöz kell mennem?

Figyelt kérdés

Mik a lehetőségeim?

Küldtem önéletrajzokat pár céghez, nem volt meghírdetett állásuk, csak úgy "spontán" küldtem az önéletrajzomat. Két napra rá jött az e-mail, hogy várnak állásinterjúra hétfőn, és nem is akárki, a vezérigazgató úr. Szerintetek?

2011. jan. 22. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem megtetszettél a vezérigazgatónak és ő vesz fel titkárnőnek. Valószínűleg jól meg akar nézni előtte.
2011. jan. 22. 20:50
 2/12 A kérdező kommentje:
haha, tb és bérügyi szakelőadó vagyok, erős számtech ismeretekkel, van egy fotós honlapom, nem hiszem, hogy titkárnőt keresne. csak azt nem értem, miért a vezérigazgató akar állás interjúztatni.
2011. jan. 22. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából viccnek szántam. :D Azt viszont teljesen komolyan mondom, hogy egy vezérigazgató csak akkor interjúztat (pláne első körben), ha a vezetőségbe keres embert, tehát felsővezetőt keres.
2011. jan. 22. 21:03
 4/12 A kérdező kommentje:
érdekes.. mindenesetre még mindig nem tudom mire készüljek hétfőn, így hogy nem hirdettek állást.
2011. jan. 22. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nem mész el, sose tudod meg. :-) Rossz ómennek semmiképpen nem mondanám.
2011. jan. 22. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Tanulmányozd a cég honlapját, a fontosabb adatokat jegyezd meg a cégről. Aztán majd ők elmondják, hogy milyen munkakörben tudnának téged elképzelni. Fiú vagy vagy lány? Mert ha pasi, akkor lehetséges, hogy tényleg valami komolyabb állás.
2011. jan. 23. 08:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem olyan ritka dolog. Az állítólag rendkívül sikeres "gerilla módszerek" lényege épp ez, hogy megkerüld a hr-est és egyből vezetőhöz kerülj interjúra. De ez nem jelent automatikusan vezetői munkát, ez nagyon nagy tévedés!
2011. jan. 23. 09:22
 8/12 A kérdező kommentje:
lány vagyok, és tisztában vagyok azzal, hogy ez csak egy elbeszélgetés lesz, semmi komoly.. na majd lesz valahogy, majd írok :p
2011. jan. 23. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán mekkora cég? Mert ha nem olyan nagy, nem egy multi cég, akkor nincsen ezzel semmi gond. Mindenesetre ma volt az interjú, szóval írd le, mi volt:-)
2011. jan. 24. 11:16
 10/12 A kérdező kommentje:
elég nagy cég.. voltam bent, az irodavezetővel, es az asszisztensével is tök jól elbeszélgettem, sőt az vezérigazgatóval is. mint kiderült, nem is magának keres embert, hanem az egyik baratjanak az ujonnan nyiló vállalkozásába, ügyviteli - könyvelői munkakörben, több éves tapasztalattal. Azt is mondta, hogy igazából ö adna munkát nekem, csak leépítés elé néznek így is, mindenesetre, berak a "tartalékosok " közé, állitolag van ilyen-, es ha megnövekednek a teendők, akkor szól, és mehetek. Szóval kudarc az egész :/ Csak azt nem értem, hogy egy vezérigazgató ennyire nincs tisztában azzal, mi is az a tb és bérügy és mi a könyvelői szakma? szomorú...
2011. jan. 24. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!