Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gáz 1 órát késni az állásinter...

Gáz 1 órát késni az állásinterjúról?

Figyelt kérdés
...a főnöknek? :)
2011. jan. 20. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
a főnöknek mindent szabad,és mindig igaza van!:S
2011. jan. 20. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem vennélek fel ha késnél.

Max ha előre szólsz nekik, h olyan dolgod van, ami nem tűr halasztást,(orvos,stb.)és bocsánatot kérsz, majd egyeztetsz egy órával későbbi időpontot..

2011. jan. 20. 15:31
 3/10 A kérdező kommentje:

77% :

"...a főnöknek? :)"

2011. jan. 20. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

jaaaa

bocs:S

neki nem ciki:)

2011. jan. 20. 15:34
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
"A főnök az a személy, aki mindig késik ha időben érkezel; és időben érkezik ha késel."
2011. jan. 20. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy fejvadász oldalán olvastam, hogy ha ennyire tiszteletlenül bánnak egy jövendőbeli munkavállalóval, érdemes elgondolkozni, biztos ott kellene-e dolgoznia a jövőben. Van benne valami... Ellenpélda, hogy találkoztam már hasonlóval, igaz, ott "csak" úgy 45 percet váratta a főnök az interjúalanyt. Nem tudhatta, hogy utolsó kör, és ő van nyeregben, és tényleg vészhelyzet volt akkor, ezért kellett ennyit várnia. Kivárta, másnap én értesítettem, hogy ha még aktuális az álláskeresése, akkor örömmel jelentem, hogy rá esett a választás. A nagyfőnökhöz sose volt könnyű bejutni, viszont ő túl gyakran nem is találkozott vele, és lett egy tuti helye. Fene tudja. Személy szerint erős lenne az az érzésem, hogy csak szívatnak, de ez közel sem biztos. Azért elnézést illik kérnie.
2011. jan. 20. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nem, semmi képpen nem illik. ha csak 10-15 percet késik, akkor is illik odaszólni, hogy elnézést, de kicsit várni kell. egy órás késés esetén illendő felhívni a partnert és megbeszélni vele, hogy jó lesz-e egy óra múlva, vagy inkább egyeztessenek másik időpontot.

egy állásinterjún a két fél egymásnak partnerei, nincsenek függési viszonyban, így is illi kezelni a másikat. másfelől állásinterjúra van aki a jelenlegi munkahelyéről kéredzkedik el, nem biztos, hogy tud várni. én pl. jártam már így, mondtam is, hogy szívesen kivárnám, de nincs rá lehetőségem. egyeztettünk új időpontot, és végül engem vettek fel. szóval sztem nem azon múlik, sőt. nem mindig jó, ha látja a leendő munkaadó, hogy "mindenáron" kell az az állás.

2011. jan. 20. 16:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer hatalmas hó miatt elkésett 2 órát egy későbbi kolléganő. Akkor tényleg hatalmas hó volt és elakadt az autójával, de természetesen odaszólt. Ilyen helyzetekben (ami rajtunk kívül áll) nem gáz. Egyéb esetben ennyi késés mindenképpen gáz ha főnök ha alkalmazott. Én nem vártam volna meg.
2011. jan. 20. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha hóakadály vagy egyéb természeti katasztrófa van, akkor nem gáz. De ha csak úgy simán, akkor lényegtelen, hogy ki a főnök, ettől kezdve az a cég mint munkaadó nem lesz hiteles az álláskereső szemében, hiszen ez nem túl pozitív jövőképet fest a leendő munkahelyét illetően.

Nekem is volt olyan, hogy odarendeltek egy helyre, nem elég, hogy még fél óra múlva sem volt ott az ürge, a 2 telefonszámból, amit e-mailen megadott, egy sem működött, léptem is egyből, nem egy utolsó kis senkiházi vagyok, hogy ezt csak úgy lenyeljem. Aztán persze hívott és még ő könyörgött nekem, hahaha, hát meg is érdemli az ilyen!!! Persze nem mentem vissza, nem ettem meszet.

2011. jan. 21. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz. Ennyire paraszt ne legyen már, hogy nem tiszteli meg a jelentkezőt azzal, hogy időben odaér.
2011. márc. 11. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!