Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kérhettem volna több fizetést is?

Kérhettem volna több fizetést is?

Figyelt kérdés

Ma szóltak, hogy felvettek dolgozni egy céghez!:-)

Kellett írni fizetési igényt előre. Egy tól-ig értéket adtam meg, amit kb gondoltam, internetes adatok alapján...pont a kettő közti értéket adták meg, plusz nyelv pótlékkal, amivel így végülis a teljes összeg az én felső határommal lesz egyenlő....ez igy jó is, de mikor voltam interjúzni, azt mondta egy srác, hogy többet kellene kérnem, de nem voltam biztos benne, hogy lehetne...szóval szerintetek, ha ilyen könnyen megadták a felső határt, kérhettem volna többet is?? Nem mertem nagyon kukacoskodni, mert úgy örültem, hogy egyáltalán megkaptam a munkát, pont 20 perccel előtte utasítottak vissza másik helyről:-(

2011. jan. 19. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jól dolgozol, és a fizetésed alacsony a többi hasonló munkakörben dolgozó kollégádhoz képest, akkor a próbaidő végén valószínűleg kiigazítják.
2011. jan. 19. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam erre. Remélem akkor ha kevés, megemelik. Vagy ha nem, én kérem majd. Már ha kiderül a többiek többet kapnak...köszi.
2011. jan. 19. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!