A bankárnak mi a munkája és menyit keres meg mien iskolai végzetségek kellenek hozzá?
bankár vagyok, igy valamit válaszolok mégha hülye is a kérdés, szóval,,,ez egy rossz magyar sztereotipia,hogy aki bankban dolgozik az biztos hatalmas pénzeket keres, ez tévedés! nem az a lényeg,hogy ki hol dolgozik,hanem hogy milyen pozicioban! a bankban is egy sima ügyintézö abszolut nem keres jobban mint bárki bárhol máshol,pl: állami hivatalban, én magam a ranglétrán feljebb vagyok,de nem keresek többet mint egy informatikus,hr-es csaj ,vagy könyvelö,vagy egy manager egy szupermarketben,,,,
mi kell hozzá? közgáz vagy üzleti,pénzügyi végzettség,szakma ,szakterület szeretete, fegyelem,intelligencia,szuper megjelenés és magatartás,nagy tudás,kb. ezek
Második jól írta. Én is "bankár" vagyok, bár ez eleve butaság, hisz ki az a bankár?!
Pénzügyes, meg ügyfélszolgálatos, meg üzletkötő, meg hitelügyintéző, meg HR-es, meg titkárnő, mind bankár, ha bankban dolgozik?
Közgáz, pénzügy, számvitel, helyesírás, angol tárgyalóképes nyelvismeret stb. és elkötelezettség, elhivatottság, a szakma szeretete. És eltűrni, hogy keményen kell dolgozni, és a túlóráért nem jár plusz pénz...
Barátnőm bankban dolgozik, sima érettségije van és előtte egy pláza kajáldájában dolgozott. Csak volt egy jó ismerőse, aki be tudta vinni őt a bankba. Szóval nem végzettség kell, hanem ismeretség! Amúgy ő back office-munkatárs. Nyelvismerete nincs, kb. 150 ezer Ft körül visz haza, plusz a juttatások.
Egy másik barátnőm anyja a legnagyobb banknál dolgozik a hitelosztályon. sima érettségivel került be annak idején, elvégeztettek vele egy tanfolyamot a bank költségére, majd a szakirányú főiskolát. Kezdetben kisfőnök volt, akkor 260 ezret vitt haza. aztán túl strapás volt, meg egészségügyi problémák is adódtak, átment cégen belül sima ügyintézőnek nettó 130 ezer Ft-ot kap.
Egy másik lány a Honvédségnél van (szintén ismeretség révén) pénzügyi osztályon, 180 ezert visz haza és elég szép juttatásokat. Szóval ez jobb mint a bank ha már pénzügyi területről beszélünk. Ő honvédségi suliba járt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!